Om SPM

SPM Reliability Management er et stærkt fagligt netværk for alle virksomheder, der udvikler, producerer og anvender elektronikdele, elektronikprodukter eller elektroniksystemer med fokus på høj kvalitet – og for leverandører til den type virksomheder. 

Opfind kun hjulet én gang
Når du er med i SPM-netværket, får du og din virksomhed adgang til sparring om udfordringer på tværs af brancher – og ny viden. På den måde løfter I hinanden og får endnu mere ud af jeres midler til forskning og udvikling.  

Hurtig hjælp og dyb faglig viden
Står du med en faglig udfordring, er der hurtig hjælp at hente ved at sparre med medlemmerne i erfa-grupperne eller ved at læse en af de mere end 180 tekniske rapporter fra gennemførte SPM-projekter. På den længere bane har du mulighed for at foreslå et nyt projekt, som SPM’s bestyrelse kan vælge at igangsætte efter en afstemning blandt SPM’s medlemmer.

Erfagrupperne

Erfa-grupperne er udvidede og fortrolige netværk, hvor du har mulighed for teknisk sparring med dygtige fagfæller.  

Derfor er grupperne en kilde til ny teknologisk viden og praksisnære erfaringer. 

Læs mere om erfa-grupperne

SPMprojekter

SPM gennemfører løbende projekter, der består af undersøgelser af tekniske emner ud fra medlemmernes ønsker. Forslagene formuleres af erfa-grupperne eller de enkelte medlemmer, og bestyrelsen igangsætter de enkelte projekter med udgangspunkt i en afstemning blandt medlemmerne. 

Læs mere om SPM-projekter
Se rapporter (kræver login)

Faglig viden og nyheder

SPM formidler relevant og solid faglig viden til medlemmerne, formidlet af førende eksperter indenfor SPM’s fagområder. Formidlingen sker gennem konferencer, seminarer og SPM Magasinet, der udsendes via e-mail. Artikler fra magasinet kan også læses under ”Magasiner” her på hjemmesiden. 

Læs artikler fra SPM Magasinet
Læs de seneste nyheder