P2PoF klub

Har du brug for endnu mere viden om pålidelig produktudvikling og Physics of Failure, og er du allerede medlem af SPM, så er P2PoF Klubben måske noget for dig. 

Genvej til ny viden

Udvikling af produkter med den rette pålidelighed og viden om, hvordan det kan opnås med Physics of Failure eller Reliability Physics, står højt på agendaen i mange danske virksomheder, men det kan være tidskrævende at holde sig opdateret med den nyeste viden inden for pålidelighed.

Derfor har SPM lanceret P2PoF Klubben (Pålidelig produktudvikling baseret på Physics of Failure). P2PoF Klubben er en overbygning på SPM-medlemskabet og tilbydes eksklusivt til virksomheder, der allerede er medlemmer af en af SPM’s erfa-grupper.

Hvad får man for sit plus-medlemskab?

P2PoF klubben giver adgang til endnu mere viden, når der tre gange om året inviteres til møder med indlæg af danske og internationale ’guruer’ inden for pålidelighed. Deltagerne får ud over møderne adgang til portal med PoF-relaterede guidelines og små værktøjer.

Møderne

Gruppen mødes 3 gange om året, hvor danske og internationale ’guruer’ deler ud af deres viden. Formatet for møderne spænder fra forelæsninger over workshop til dialogbaseret vidensdeling.

I 2018 var der møder med
Lars Rimestad, Chief Engineer, Quality Excellence, Grundfos. Lars gav tips og tricks på en workshop med navnet ”Pålidelighed i produktudviklingen”.
Larry Edson, Edson Inc. og tidligere General Motors, med en hands-on workshop, hvor deltagerne i grupper arbejdede med planlægning af accelererede testforløb for forskellige typer af produkter.
Michael Pecht, professor, CALCE at University of Maryland, delte ud af den nyeste forskning inden for pålidelighedsprocesser, diagnosticering og pronostic design samt forfalskede komponenter.

I 2019 var der møder med
Erik Stadel Petersen delte ud af sin mangeårige viden og erfaringer inden for ”design for reliability”.

Alle aspekter af pålidelighed

Temaerne for møderne dækker alle aspekter af pålidelighed som fx:

Specifikation af pålidelighedskrav
Pålidelig produktudvikling / ”Design for Reliability”
Software pålidelighed
Accelereret test
Physics of Failure / Reliability physics
Markedstilbagemeldinger

Pris

Medlemskabet af P2PoF Klubben koster 3.000 kr. ekskl. moms pr. år (op til 2 personer pr. virksomhed).

Hvordan kommer man med?

Hold øje med program og tilmelding til møder på spm-erfa.dk. 

Kontakt Susanne Otto på suo@forcetechnology.com for at høre nærmere.

Download brochure om SPM og P2PoF Klubben

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!