Erfa-gruppe 17: HALT / HASS

Erfa-gruppe 17 er et stærkt, fagligt netværk dannet med henblik på udveksling af erfaringer og viden med fagfæller inden for HALT og HASS for at sikre, at vores medlemmer altid har den seneste viden og nem adgang til markedet. 

HALT/HASS gruppen – nyeste viden og et stærkt netværk

Vil du være del af et netværk, der kan gøre dig klogere på HALT/HASS og deres egenskaber ved håndteringen af de stigende krav til konstruktioner? Har du interesse i at diskutere erfaringer og dele din viden med eksperter og ligesindede for dermed at sikre, at du altid har den nyeste viden? Så er et medlemskab af HALT/HASS gruppen ideelt for dig.

Med et medlemskab af erfa-gruppe 17 bliver du en del af et fagligt stærkt netværk af eksperter og ligesindede – et netværk, der kan udnyttes til sparring såvel som videndeling for at sikre dig den nyeste viden og nemmere adgang til markedet. Igennem nyhedsbreve og jævnlige møder, er du sikker på altid at være up-to-date med hvad der rører sig indenfor HALT/HASS.

Bliv en del af et af Danmarks stærkeste netværk indenfor HALT/HASS her og læs mere om hvad erfa-gruppen foretager sig nedenfor.

HALT og HASS

HALT (Highly Accelerated Limit Testing) er et udviklingsværktøj, der effektiviserer udpegningen af svage punkter i nyudviklede produkter, mens HASS (Highly Accelerated Stress Screening) udpeger svage punkter forårsaget af produktionsprocessen.

Imødekommer krav til produktudvikling

Udviklere af produkter bliver mødt med stadigt hårdere krav til kortere time-to-market, robuste produkter med store og kendte styrkemarginaler i forhold til brugspåvirkninger, modne produkter uden børnesygdomme ved produktionsstart, mindst mulig rework i produktionen og få garanti- og serviceomkostninger.

HALT og HASS er én metode til at imødekomme disse krav. Her er tale om en relativ ny filosofi, der først for nylig er beskrevet i standarder, fx IEC 62506:2013. Gruppen søger derfor at sikre, at alle medlemmer er på forkant på udviklingen og får mest ud af brugen af HALT/HASS.

HALT & HASS-gruppens møder

Erfa-gruppen udveksler viden og erfaringer om HALT/HASS i forhold til alle former for konstruktioner, hvad enten de er elektriske, mekatroniske, mekaniske o.a.

Gruppen mødes 2–3 gange om året på skift hos gruppens medlemmer og der arbejdes med alle aspekter af HALT/HASS fx:

  • Overvejelser i forbindelse med implementering af HALT/HASS
  • Relationer til andre typer af tests
  • Fordele og begrænsninger i metoden
  • Relevante påvirkninger, dvs. både de som dedikeret HALT/HASS udstyr kan udføre samt alle andre påvirkninger, der er relevante for aktuelle produkter
  • Udstyr til HALT/HASS samt den praktiske anvendelse af dette
  • Fejlmekanismer (et langsigtet mål er at genere en videnbank over fejlmekanismer)
  • Fejlanalyse
  • Implementering af modifikationer på grund af resultater af HALT
  • Praktiske erfaringer med HALT/HASS

Der er kort sagt tale om erfaringsudveksling med vidende fagfæller om en effektiv testteknologi, hvis potentiale kan udnyttes endnu bedre – eller i det hele taget – af mange virksomheder.

Meld dig ind her.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!